FORKURS FOR INGENIØRER

 

Hvorfor kjøpe Forkurs for ingeniører?

Matematikk Forkurs (2022) og ERGO Fysikk Forkurs (2022)


Aschehougs lanserer i 2022 alt-i-ett-lærebøker i matematikk og fysikk for forkurs for ingeniører. Bøkene bygger delvis på forlagets nye, markedsledende bøker for videregående skole, og lærestoffet er omarbeidet for å passe til de nye studieplanene for forkurset.

Nytt i studieplanen er at programmering har blitt en del av forkurset. Bøkene gir en innføring i hvordan programmering skal styrke fagopplæringen.

I tillegg til lærebøkene har studenter og lærere tilgang til rike nettsteder på Aunivers.no. Her finner du fullstendige løsningsforslag til alle oppgavene i bøkene. Du finner også kjørbar kode med alle programmeringseksemplene fra bøkene. Videre finner du ressurser som interaktive test deg selv-oppgaver, forsøksbeskrivelser, videoer, simuleringer og eksamenstrening. Læreren får tilgang til digitale utgaver av bøkene.

Vis hele omtalen... Skjul utvidet informasjon...
Filtrer utvalget
Komponenttype
 1. Grunnbok
Filtrer utvalget
Filter
Format:
Målform:
Filtrer utvalget
Filter
Trinn:
() ()
:
Fra kr 1 199
Filtrer utvalget
Filter
 1. ERGO Fysikk Forkurs (2022) er et faglig solid læremiddel som knytter fysikk til samfunnsaktuelle problemstillinger og dagligdagse fenomener. Utforskende aktiviteter og rikt oppgaveutvalg har en sentral plass.

  Læreboka inkluderer teori og oppgaver i én og samme bok og dekker den nye studieplanen for ettårig forkurs i fysikk for ingeniørutdanning og teknologiske fag.

  Nytt i studieplanen er at programmering har blitt en del av forkurset. Programmering i fysikkfaget skal styrke fagopplæringen. Boka gir en innføring i hvordan programmering kan brukes til å utforske og drøfte sammensatte problemer i fysikk. Det gir studentene mulighet til å regne, eksperimentere og utvikle dypere forståelse for problemstillingene de møter i boka.

  I tillegg til læreboka har studenter og lærere tilgang til et rikt nettsted på Aunivers.no. Her finner du fullstendige løsningsforslag til alle oppgavene i boka.

  ERGO Fysikk Forkurs bygger delvis på nye ERGO Fysikk 1-2, som er det markedsledende fysikklæreverket i videregående skole, og lærestoffet er omarbeidet for å passe til den nye studieplanen for forkurset.
  • Utgivelsesår: 19.07.2022
  • ISBN: 9788203411991
  • Målform: Bokmål
  • Nivå: Forkurs
  • Format: Grunnbok
  • Sider: 584
  • Komponenttype: Grunnbok
  ERGO Fysikk Forkurs
 2. Matematikk Forkurs (2022) dekker den nye studieplanen for ettårig forkurs i matematikk for ingeniørutdanning og teknologiske fag. Læreboka er en alt-i-ett-bok med integrert oppgavesamling.

  Boka tar utgangspunkt i matematikken fra grunnskolen og bygges gradvis derfra. Framstillingen og oppgavene er tilpasset eksamensordningen på forkurset. Oppgavestoffet er differensiert. Fagstoffet framstilles variert, og du finner muntlige og utforskende aktiviteter som bidrar til å gi studentene forståelse for matematikken.

  Nytt i studieplanen er at programmering har blitt en del av forkurset. Programmering brukes gjennomgående i boka, med en klar vekt på konkret og faglig bruk. Studentene gis en innføring i hvordan programmering kan brukes til å utforske og drøfte sammensatte problemer i matematikk.

  I tillegg til læreboka har studenter og lærere tilgang til et rikt nettsted på Aunivers.no. Her finner du fullstendige løsningsforslag til alle oppgavene i boka. Du finner også et grunnkurs i programmering, og sammen med grunnkurset har vi lagt inn all kildekode fra boka som kjørbare programmer.

  Matematikk Forkurs bygger delvis på Aschehougs nye, markedsledende læremiddelserie for videregående skole, og lærestoffet er omarbeidet for å passe til den nye studieplanen for forkurset.
  • Utgivelsesår: 08.08.2022
  • ISBN: 9788203411984
  • Målform: Bokmål
  • Nivå: Forkurs
  • Format: Grunnbok
  • Sider: 824
  • Komponenttype: Grunnbok
  Matematikk Forkurs
Oppdaterer... Oppdaterer...